СофтУни ни представя иновативния си учебен план

7260
СофтУни ни представя иновативния си учебен план

Като едно от малкото учебни заведения, които предлагат адекватно и достъпно IT образование, Софтуерният университет вече трета година се радва на огромен интерес. Във връзка с разрастването си спрямо желанието на всички предприемчиви млади хора, а и с търсенето от страна на работодателите, СофтУни ще направи една огромна крачка – изцяло нов учебен план.

Обучителния план се нарича SoftUni 3.0 и ще представи редица нововъведения, започващи още след приемния изпит на университета. Всички новопостъпили студенти ще бъдат разпределени в два отделни модула, които ще открият различни възможности пред тях.

5 мита, които спират хората да се развиват като програмисти

Професия „програмист“ става все по-разпространена. Мнозина са привлечените от високите заплати, неформалната работна среда,...

Технологичния модул ще предостави на студентите възможността да се ориентират към една от четири професии, съобразени с търсенето на работния пазар – C# Web, Java Web, PHP или JavaScript разработка. След Tech, всеки студент ще продължи в Professional модулите с избраната си професия. След постигането на определен брой успешно завършени обучения в професионалния си модул, всеки успешен студент ще получи помощ за започването на работа или стаж.

Basic модулите ще предоставят на всички, приети в него, възможността да научат повече за основите на компютърните технологии. След като преминат началната част на модула, студентите ще се запознаят с уеб разработката и програмирането за мобилни и вградени (embedded) системи.

Учебния план е вече в действие и за него можете да научите повече от тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии