Кандидатствай за стипендия TechARTnology до 11 март!

3135
Кандидатствай за стипендия TechARTnology до 11 март!

Стартира стипендиантската програма TechARTnology, даваща възможност на деца със заложби и мотивация от семейства с ниски доходи да се потопят в света на дигиталното изкуство и да развит своите потенциали. TechARTnology е съвместен проект между Luxoft, Fusion Academy и фондация Be Creative, като се осигуряват 10 стипендии за 4-месечно обучение в специално разработен курс по Дигитални изкуства за деца на възраст 7-12 г. Курсът съчетава по най-добрия начин класическото и дигиталното рисуване и дава основи за анимация и програмиране.

TechARTnology дава един нов и различен поглед към дигитализацията. Чрез изкуството, което е изключително полезно за развитието на всяко дете, и чрез модерното му поднасяне с курс Дигитални изкуства, малчугани и родители ще открият полезната страна на технологиите.

Стипендиантска програма TechARTnology или как Luxoft разкрива пред децата красивата страна на технологиите

Стартира стипендиантската програма TechARTnology, даваща възможност на деца със заложби и мотивация от семейства с ниски доходи да се п...

Фокусът е върху разгръщането на креативност и пространствено мислене у децата, както и придобиване на знания и умения, които ще са им изключително полезни за развитие в определена професионална област. Курсът ги подготвя за съвременни професии насоченост към Графичен дизайн, Илюстрация и анимация, Програмиране, Индустриален дизайн, Интериорен дизайн, Ландшафт архитектура, Текстилен дизайн и др.

За стипендия може да се кандидатства до 11 март, като за първи кръг е нужно единствено попълване и подаване на формуляра по електронната поща. Допълнителна информация за курса и подробности за процеса на кандидатстване за стипендиите са достъпни на адрес: http://becreative.bg/techartnology/. При допълнителни въпроси – тел. 0883 396 319.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии