И 3D/IMAX филмът на годината е... избирате вие (а един от вас ще спечели умния телевизор Philips 55PUS7600)

7013
И 3D/IMAX филмът на годината е... избирате вие (а един от вас ще спечели умния телевизор Philips 55PUS7600)

Зрелищни преследвания с автомобили, красиви космически приключения, завръщане на отдавна изчезнали видове и цяла плеяда от супергерои – това беше 3D/IMAX годината в света на киното до този момент.

Тази година от издателство HiEnd продължават традицията, уникална за България, и номинират най-добрите филми, сериали, игри, музикални албуми и приложения на годината в класацията HiEnd EPA 2015-2016. Именно вие, хората, които гласувате на epa.hicomm.bg, ще определите първенците сред избраните. И тъй като задачата не е никак лесна, един от вас ще спечели спиращия дъха умен 4K телевизор Philips 55PUS7600 с операционна система Android.

Два филма с българско участие с наградите на SO INDEPENDENT

Два филма с българско участие взеха първите по рода си награди "Независим дух на София". Призовете бяха връчени снощи във финалната веч...

Една от най-оспорваните категории в HiEnd EPA 2015-2016 е 3D филм и IMAX. Голямата изненада на годината – „Лудият Макс: Пътят на яростта“, който доказа на Холивуд, че специалните ефекти не са отживелица, а когато компютърните са само комплимент към тях, удовлетворението на зрителите е гарантирано.

Сякаш най-сериозен конкурент на високоадреналиновия екшън с Том Харди е свежата екранизация на книгата, превърнала се в съвременна класика – „Марсианецът“. Лентата се отличава с приятно чувство за хумор, сдържани ефекти и един чудесен Мат Деймън. В номинациите са още впечатляващият „Интерстелър“, рекордьорът в боксофиса от тази година „Джурасик свят“, динамичният „Бързи и яростни 7“ и епосът на Marvel „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“. Кой според вас е най-добрият 3D/IMAX филм на годината?

Изберете на eca.hicomm.bg, а един от вас ще грабне именно UHD телевизора Philips 55PUS7600, носител на награда EISA за най-добър европейски телевизор на 2015-2016 година. "Магията" при него идва от 3-странната технология Ambilight, която прави екрана да изглежда дори още по-голям, а той е цели 55 инча! Инициативата се провежда с любезното съдействие на Philips.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии