Angry Birds 2 излиза на 30 юли

8610
Angry Birds 2 излиза на 30 юли
Снимка: Getty Images / Guliver

Rovio представиха първата версия на култовата игра за мобилни устройства Angry Birds преди шест години и досега тя е отчела над 2 млрд. изтегляния от потребителите в Google Play и App Store.

Невероятната популярност принуди компанията да представи 14 различни заглавия с този бранд като Аngry Birds Space, Angry Birds Star Wars, Аngry Birds Rio и др. Сега от Rovio официално потвърдиха, че са почти готови с премиерата на дългоочакваната втора версия на класическата игра, информира VentureBeat.

НАСА и Angry Birds създадоха заедно нова електронна игра

Националната космическа агенция на САЩ (НАСА) и Angry Birds си партнират за втори път при разработването на нова версия на популярната ...

Компанията започна да изпраща покани до медиите, за да ги покани на специално събитие, което ще се проведе на 30 юли в Сан Франциско. Именно тогава най-накрая ще станем свидетели на официалната премиера на новата игра Angry Birds 2. За съжаление на този етап не разполагаме с никакви детайли за промените в геймплея и допълнителни функционалности, които тя ще ни предложи.

Изображението, което Rovio публикува включва и надписа „Bigger, Badder, Birdier”, което е сигурна гаранция, че ни очакват много изненади от новата игра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии