Технологични чудеса: 3D печат и куфарче, което да го пази

2286
Снимки:

Textscape представлява технология, която ще преобразува всякакъв текст за принтиране в 3D печат. В зависимост от съдържанието в текста, ще имате възможността да го форматирате чрез 3D печата. Тези документи правят процеса на четене интерактивен, поднесени по един художествен начин, но не само за широката публика.

Визуализацията в областта на архитектурата и ландшафта също присъстват като опции на 3D системата и са показани по-невероятен начин.

Модерна технология ускорява стократно 3D принтирането

Иновативна идея на компанията Carbon3D ще доведе до ускорение на триизмерния печат от 25 до 100 пъти. Очаква се технологията да даде с...

Тази серия Тextscape има вариации на брайлова азбука, различни езикови знаци, калиграфии и номера на системи за преодоляване на текста. Технологията е удобна и за незрящите хора, помагайки им да получат възможността да комуникират и да се докоснат до граничещия с фантастиката процес.

И когато става въпрос за текст, всеки веднага се сеща за документи. А щом говорим за документи, на ред е куфарчето. Като например Gcase. В него е проектиран шестинчов HD дисплей, за да можете да прегледате последните актуализации на фондовия пазар в реално време. Gcase не спира с изненадите - с Full HD 1080p камерата ще можете да приготвитe презентаците си във всеки един момент. За пълен контрол на вашия бизнес помощник ще можете да използвате смартфона си. Но няма да имате поводи да се притеснявате за сигурността на документното ви съдържание в Gcase - той притежава специализирана система за сигурност, и предотвратява риска от загуби и кражби.

Автор: Пресиян Драгнев

* За себе си Пресиян казва, че е човек с широк спектър от интереси, но набляга главно на технологии, бизнес, рисуване и биографични книги. Обичам да представям информация на хората, която да обогати общата им култура. В свободното си време дерзая за реализирането на мечтите ми, споделя Пресиян.

Технологични чудеса: С гривна за видео и музика

Технологичният гигант Apple е най-известен с иновативните си идеи за бъдещи джаджи, които разтърсват света. Инженерната мисъл в Apple н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии