Смартфонът, който ще взриви пазара (ВИДЕО)

22995
Смартфонът, който ще взриви пазара (ВИДЕО)

Компанията OnePlus представи смартфона OnePlus 2, който ще замени излезлия през 2014 година апарат, характеризиран като "убиеца на смартфони" заради съчетанието между ниска цена и технически параметри.

Новото устройство е наречено "убиец на смартфоните през 2016 година", пише Megavselena.bg.

7 невероятни трика за смартфони, които не знаете (ВИДЕО)

Много хора правят снимки със своите смартфони в наши дни, но дали знаят всички невероятни трикове? Фотографът Лорънц Холдър показва сед...

Смартфонът използва процесор Snapdragon 810 и работи с OxygenOS на основата на Android. Той е представен в два модела. Базовата версия е с оперативна памет 3 гигабайта и вградена памет 16 гигабайта. По-мощният вариант е с оперативна памет 4 гигабайта и вградена 65 гигабайта.

Параметрите на екрана са същите, както на неговия предшественик. OnePlus 2 е с 5,5-инчов сензорен дисплей с резолюция 1920 х 1080 пиксела. Но производителят отбелязва, че възпроизвеждането на цветове ще бъде подобрено значително в сравнение с първия модел. Яркостта и контрастът също ще се повишат. Дисплеят е защитен от закалено стъкло Gorilla Glass.

Апаратът тежи 175 грама, габаритите му са 151,8 x 74,9 x 9,85 мм, капацитетът на батерията е 3300 милиамперчаса.

Корпусът е изпълнен от магнезиева сплав и е допълнен от вложки от неръждаема стомана. Задният панел се сменя и ще бъде представен на пазара в четири варианта – бамбук, кевлар, палисандър и черна кайсия. Всеки панел ще струва 27 долара.

Смартфоните уличават хората в депресия

Американски учени предложиха депресията да се диагностицира по обективни данни, независими от оценката на човека за собственото му само...

По-мощната версия на OnePlus2 ще излезе на пазара на 11 август и ще се разпространява по поръчка. Стойността ѝ е 390 долара. Моделът с 16 гигабайта ще стане достъпен по-късно на цена 330 долара.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии