Публисис Груп България с награда за "Най-креативно офис пространство"

27465
Публисис Груп България с награда за "Най-креативно офис пространство"

Публисис Груп България - най-голямата специализирана група за маркетингови комуникации в страната бе отличена в категорията "Най-креативно офис пространство" в първото издание на „Годишни награди на B2b Media 2014“. Наградата е резултат от оценяване на офис пространството на база оригиналност на идеи, ефективност от реализация, новаторство и иновативност.

Потребителите са в интернет, но къде са брандовете?

Потребителите у нас използват все повече и все по-често интернет. Правят покупки на дрехи и самолетни билети онлайн, слушат радио и про...

Офисът на Публисис Груп България разполага със собствена библиотека с най-голямата и актуална колекция от книги на тема маркетингови комуникации и реклама в страната. Интериорът на офисното пространство, създаден от служител на Групата, съчетава в себе си градските тенденции и усещането за домашен уют. Хармонията и приятната работна атмосфера се допълва и от невероятно богатата колекция от оригинални картини на прочути български и чуждестранни автори. Шедьоврите на Георги Божилов – Слона, Кольо Карамфилов, Станимир Видев, Атанас Хранов, Румен Жеков, Иван Шишков, Димитър Келбелчев и други известни творци вдъхновяват ежедневно, следвайки древногръцката сентенция на Хипократ – Ars Longa, vita brevis est („Животът е кратък, изкуството – вечно“).

„Изкуството и знанието са най-силните източници на вдъхновение и смислени творчески идеи, а нашата работа е да ги създаваме всеки ден. Офисът ни е пресечната точка на толкова много способни хора и ролята му е да е събирателно място и разпределителна гара на тази творческа енергия.“ – споделя Николай Неделчев, изпълнителният директор на компанията.

Официални гости на събитието, които връчиха награди, бяха Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, Огнян Златев ръководител на Представителството на Европейската комисия, зам.-кмет на София Ирина Савина, Йорданка Чобанова, съветник на Президента на Република България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии