Повече цвят и настроение през лятото с аксесоарите на Samsung

27600
Повече цвят и настроение през лятото с аксесоарите на Samsung

Samsung представи цветни и свежи аксесоари за своите мобилни устройства, които ще внесат повече лятно настроение и стил за всеки потребител. На специално събитие компанията представи най-новите аксесоари за Galaxy S6 и S6 edge – безжично зарядно, калъфа Clear View Cover и слушалките Level On Wireless.

„Аксесоарите за мобилни устройства на Samsung са още една възможност, която предоставяме на потребителя, за да изрази своята индивидуалност, личен стил и предпочитания. Те допълнително подобряват мобилното изживяване и подчертават елегантния дизайн на всяко устройство. За нас винаги е приоритет да създаваме иновации, които подобряват живота на хората, а нашите аксесоари определено ще допринесат за повече настроение, удобство и стил в живота на всеки потребител“, заяви Mони Монев, Мениджър ключови клиенти в Samsung.

Facebook разработва собствен смартфон със Samsung?

По всичко изглежда, че най-голямата социална мрежа в света Facebook разработва собствен смартфон. В проекта този път не е включен тайва...

Един от основните аксесоари за флагманите на Samsung Galaxy S6 и S6 edge е безжичното зарядно, което осигурява възможност за лесно и удобно зареждане. С изцяло вградена сертифицирана безжична технология за зареждане WPC и PMA, Galaxy S6 и Galaxy S6 edge задават нов стандарт в индустрията за универсално безжично зареждане.

Clear View Cover e калъф, не по-малко елегантен от самия телефон. Той притежава полупрозрачен преден капак, който позволява да се виждат часа и датата, заряда на батерията, входящи повиквания и съобщения, без да се отваря. А когато не се използва, може да служи за огледало като истински, мултифункционален аксесоар.

Безжичните слушалки Level On Wireless активно изолират всички странични шумове благодарение на функцията Active Noise Cancellation, така че потребителят може да се наслади напълно на предпочитаната от него музика, както и на всяко друго съдържание – игри, видео, дори обаждания. За максимално удобство слушалките са оборудвани с touch control, така че регулирането на звука става само с едно докосване.

Защо хората предпочитат технологиите на Samsung

  Samsung Galaxy Note освен едно от най-харесваните, е едно и от най- предпочитаните устройства за работа поради много причини, н...

Освен аксесоарите за Galaxy S6 и S6 edge, в рамките на събитието бяха представени и аксесоари за други мобилни устройства (Galaxy S5, Galaxy Note 4), както и цялата продуктова гама от смарт часовници – (Gear S, Gear 2, Gear Fit).

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии