Ново начало, нови подаръци: Или как да решиш със замах какво да сложиш под елхата

88366
Ново начало, нови подаръци: Или как да решиш със замах какво да сложиш под елхата

С несполучливите покупки е много лесно – сърдиш се само на себе си и ако можеш, ги връщаш или заменяш в магазина. Не така стоят нещата с подаръците. При тях има цял куп утежняващи обстоятелства, които ти помагат да затънеш в лъжи, недомлъвки, а в най-лошия случай – и жертва. Като пространство в гардероба, за да не изхвърлиш пуловера на еленчета веднага.

Очарователно писмо до Дядо Коледа

Децата са уникални и вижданията им за живота понякога са толкова дълбоки, че можем да се поучим от тях. Коледа е онова прекрасно време ...

Обикновено се започва с преструвка. „О, как си се сетила, бабо, да знаеш как си мечтаех за нов сервиз на рози. Много ти благодаря!“. Нищо, че не пиеш чай, кафе, даже не ядеш вкъщи. След като си симулирал радост, започваш да се чудиш какво да правиш с подаръка. Да го изхвърлиш? Да го подариш? Ами ако баба ти дойде на гости и попита защо не сервираш в онзи сервиз, който тя с такава любов ти е избрала? Ясно е, решаваш да го запазиш. Кутията събира прах с месеци. Ако си по-жалостив – може и години. Аз познавам сервизи. Седят от сватбата на майка ми и баща ми, които все още не са направили първата си разходка до масата. И имам много такива подаръци – най-ужасните са жаба с коледна украса на главата, възглавнички от изкуствен сатен и борд игра с толкова сложни правила, че така и никога не ги прочетох. Вратовръзка, чорапи и потник, дезодорант, даже малко сладко кученце, могат да създадат проблеми у новите си собственици. Нищо, че са избирани с много любов.

Не искаш да получаваш такъв подарък. Не искаш и да подаряваш. Изобщо, струва ли си да го мислиш толкова, когато Telenor създаде първия генератор на идеи за коледни подаръци. С него ще се посмееш и ще си спомниш разни издънки. С него искаме да ти кажем, че таблетите Prestigio Quantum, Prestigio Ranger и Samsung Galaxy Tab са подходящи за всички, независимо от възрастта и начина на живот. Не е необходимо да си технологично про, за да свалиш някоя и друга игра, да разглеждаш снимки на голям екран или да покажеш няколко графики.

Защото жестът на внимание казва „обичам те“ или поне „мисля за теб“. Но този път той идва с подарък, който си заслужава.

10 млн. италинци ще купят подарък онлайн

В Италия популярността на онлайн продажбите преди Коледа расте с много бързи темпове. Изследване на италианския консорциум за електрон...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии