Новите "играчки" на Apple

59311
Новите "играчки" на Apple
Снимка: Gettyimages

Apple представи новия таблет iPad Air 2, обновения iPad mini 3 и анонсира iMac с Retina-екран със свръхвисока резолюция.

Най-интересният детайл при iPad Air 2 е дебелината на корпуса - 6,1 мм. Дебелината на предшественика му iPad Air е 7,5 мм, на новите iPhone 6 и iPhone 6 Plus – 6,9 и 7,1 мм. Освен това новият модел е с 30 гр по-лек.

Запознайте се с новия Nexus 6

Google представи новият смартфон Nexus 6, таблета Nexus 9 и приставката Nexus Player. Всички нови устройства ще работят с Android 5.0 L...

iPad Air 2 има по-мощен процесор A8X с 64-битова архитектура. Основната камера остава 8-мегапиксела, но Apple е подобрила качеството на сензора и е добавила функции за серийни снимки и забавни видео.

Освен това iPad Air 2 е с напълно ламиниран дисплей и ново антирефлексно покритие – сега ще бъде по-лесно да се работи в движение и при ярка светлина.


Най-интересното ново предложение е iMac, който се отличава с впечатляващ дисплей. Устройството е оборудвано с панел, който поддържа разделителна способност от 5120х2880 (14,7 млн.) пиксела.

Странните бонуси за служителите в Apple и Facebook

От януари следващата година компанията Apple ще започне да заплаща цената за замразяване на яйцеклетки на служителките си. Подобна прак...

Базовата версия на актуализирания iMac включва мощен Core i5 процесор на Intel с работна честота от 3.5GHz, 8GB RAM и AMD Radeon R9 M290X графичен чип с 2GB GDDR5 RAM. Потребителите също така получават и твърд диск Fusion Drive с капацитет от 1TB. Цената на iMac е 2499 долара.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии