Мултимедийната реклама вече и във Варна!

13799
Мултимедийната реклама вече и във Варна!

Още в средата на деветдесетте години на 20-ти век технологията за дигитална реклама започва да измества остарелите и вече не толкова ефективни рекламни платна и билборди. Доказала своята ефективност в големи градове като Ню Йорк и Лос Анджелис, дигиталната реклама започва бързо да се разпространява в цял свят, като днес тя е неизменна част от маркетинговите кампании на големи брандове и фирми.

Според последни проучвания, рекламата на открито може да бъде по-ефективна дори от телевизионна реклама, като с навлизането на LED технологията на пазара инсталирането на LED Screen става много по-лесно от това на билборд или рекламно пано и много по-ефективно заради възможността за активна реклама. LED технологията направи визуална революция в рекламната индустрия и шоубизнес. С една дума, LED технологията е станала неразделна част от ежедневието и незаменим медиен инструмент за насърчаване на продукти и услуги, предлагани от фирми.

Потребителите са в интернет, но къде са брандовете?

Потребителите у нас използват все повече и все по-често интернет. Правят покупки на дрехи и самолетни билети онлайн, слушат радио и про...

През последния месец и във Варна бяха поставени 3 интерактивни билборда, които освен че подобряват визията на града, дават възможност на хората да отдъхнат на инсталираните към тях пейки и още повече, да използват вградените в тях контакти за зареждане на мобилни устройства. В най-скоро време, собствениците обещават на варненци и гостите на града достъп до неограничен, бърз и безплатен интернет.

„Спец тийм” разполагат с три LED screen дисплея, разположени на топ позиции във Варна, два от които обхващат пътния трафик на най-натоварените кръстовища в града и един, обхващащ най-натоварената пешеходна зона в близост до множество кафенета, ресторанти и хотели.

Предвид новостите, предлагани от тази рекламна система, целите на компанията за въздействие върху общността са много високи.

PubNative пред Actualno.com: За да успееш в сферата на нейтив рекламата е нужна креативност

Запознаваме се със старши мениджъра на суперуспешния германския старт-ъп PubNative на форума CEEDS'15 by Webit. С интересното и енергич...

Предлаганата от тях реклама е под формата на статични изображения или динамични видео реклами. Пакетите, предлагани от „Спец тийм“ са достъпни и без „дребен шрифт”, даващи възможност за развитие на малки и големи фирми.

Стратегията на компанията преследва непрекъснато въвеждане на иновативни услуги и решения за насърчаване на идейни концепции за широк кръг от потребители.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии