Макс пуска 4G мобилен интернет през смартфон с 300 000 MB месечно на максимална скорост

22745
Макс пуска 4G мобилен интернет през смартфон с 300 000 MB месечно на максимална скорост

Телекомуникационният оператор Макс обяви днес, че стартира нови промоционални услуги за 4G LTE мобилeн интернет с неограничен интернет и с огромно количество от 300 000 MB включен месечен трафик на максимална скорост (до 75/25 Mbps (сваляне/качване).

Услугите могат да бъде закупени само със СИМ карта или със СИМ карта и Lenovo смартфон със слот за две СИМ карти. По този начин потребителите получават достъп до супер бързия 4G мобилен интернет на Макс, както и възможността да използват своята настояща сим карта от друг оператор за телефония например. Новите тарифни планове Unlimited и Unlimited Smart са с продължителност една или две години на цени от 31,90 лв. или 34,90 лв. на месец, в зависимост от избрания период.

Държавата може да плаща за кабелна телевизия там, където няма цифров сигнал

Държавата да плаща таксата на абонатите за кабелна телевизия на места, където не може да се осигури цифров сигнал. Тази идея се разглеж...

Промоционалните оферти са валидни за първите 10 000 нови клиента на Макс, закупили услугите в периода между 10 юни и 10 август, или до изчерпване на количествата.

Макс вече има 4G LTE покритие в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Сливен, Плевен, Перник, Благоевград, Нови Искър, Костинброд, както и в курортните места Банско, Хисаря, Велинград, к.к. „Златни пясъци“ и к.к. „Свети Константин и Елена“.

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, споделя: „Най-новите ни абонаментни планове с 300 000 MB трафик на максимална скорост са изключително подходящи за хората, които използват интернет за работа или забавление и не искат да се притесняват, ако надвишават своите лимити. Сега могат да ползват нашите услуги през смартфон с две СИМ карти и в същото време да имат под ръка достъп до най-модерните мобилни услуги“.

Макс продължава да развива мрежата си с 4G покритие в страната и да разширява портфолиото от услуги за клиентите. Следващият важен момент за компанията е лансирането на модерни гласови и информационни услуги от следващо поколение, което ще се случи в близките месеци.

Решиха: Без договори по телефона и без шумни реклами

Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм прие на второ четене промени в Закона за защита на потребителите, предаде &bdq...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии