Кой приятел гледа Фейсбук профила ви в момента

271294
Кой приятел гледа Фейсбук профила ви в момента

Фейсбук стана част от нашия живот, независимо от това дали ни се иска или не. Публикуваме живота си там под формата на снимки, състояние, статуси и какво ли още не. Често пъти ни се иска да знаем кой от нашите приятели е прочел или видял нещо и кой не. Дори понякога ни се иска да разбием паролата на някой, за да видим нещо.

Има ли начин?

Не, категорично няма начин, по който може да разберете кой е разглеждал Facebook профила ви. Според Facebook не може да разполагате с тази информация. Facebook може и да проследява много аспекти от вашия начин на живот и навици за собствената си изгода и печалба, но това не означава, че компанията предоставя тази информация на обществеността. Facebook знае кой гледа профила ви, но няма да ви каже. Приемете факта, че просто нямате достъп до тази информация и следователно не съществува приложение или трик, чрез които да получите тази информация. Всеки опит да научите може само да ви вкара в неприятности без да научите желаното.

Защо не си струва да се опитвате да научите кой е разглеждал профила ви?

Съществуват много приложения, създателите, на които твърдят, че могат да ви предоставят всякакъв вид информация за вашия профил. И ако се съди по това колко пъти техните страници са харесвани, то очевидно много хора си мислят, че могат да надхитрят Facebook и да разберат кой е разглеждал профила им. Това е много тъжно, защото тези хора се излагат на опасност и дори не осъзнават това. Това са приложения, които имат за цел да получат достъп до вашите данни и дори да ви заразят със зловреден софтуер, който ще се разпространи и сред приятелите ви. Така че ако им се доверите, вие застрашавате не само вашата сигурност, но и тази на вашите приятели. От Facebook преди време заявиха, че всяко приложение, което претендира, че може да ви даде информация за това кой гледа профила ви е измамно. Така че не пробвайте никакво такова приложение, те няма да ви осигурят правилна и точна информация,  просто защото Facebook крие тези данни. По-вероятно е те да ви заразят с нещо злонамерено. Така че, избягвайте ги.

Вече сте си инсталирали такова приложение и питате какво да правите?

Ако вече сте инсталирали едно от тези приложения и сте разбрали грешката си,  побързайте да го отстраните от вашия списък с приложения, за да отмените всичките му права. За целта отидете в Facebook настройките за поверителност, кликнете върху Apps и премахнете това  приложение от списъка, като кликнете върху "Х" до името на приложението.

Източник: digital.bg

Как да спрем автоматичното пускане на видеа във Фейсбук

Фейсбук непрекъснато се променя и това дразни много от потребителите на най-голямата социална мрежа в света. Едни от последните промени...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии