Как да работим още по-бързо със смартфона си

14777
Как да работим още по-бързо със смартфона си
Снимка: Thinkstock/Guliver

Мобилните устройства вече са почти незаменима част от ежедневието ни. Дали обаче сме се научили да извличаме максимална полза от тях? Следните седем трика ни помагат да работим със смартфона или таблета си още по-бързо, пише PC World.

1. Бързо стартиране на приложения

Мобилно приложение и iPhone по следите на следващите "50 нюанса сиво"

От създателите на мобилното приложение “Kink” се надяват да си сътрудничат със собствениците на iPhone за създаването на сл...

Колкото повече начални екрани и папки с приложения имаме, толкова по-трудно и бавно ще намираме това, от което имаме нужда и искаме да стартираме. Но с Google search и Spotlight няма нужда да се лутате и търсите конкретно приложение. Просто започнете да пишете името му и само след като изпишете няколко букви иконата на приложението трябва да се появи точно под полето за търсене. Докоснете иконата и приложението ще се стартира.

2. Бързо намиране на определен контакт от списъка

Искате да се обадите или изпратите текстово съобщение на приятел или колега? За да намерите конкретен контакт от вашия списък, просто изпишете името в полето за търсене на Google search или Spotlight и след няколко въведени букви ще се появи този, който търсите.

3. Бързо стартиране на музика или видеоклип

Технологични чудеса: 3D печат и куфарче, което да го пази

Textscape представлява технология, която ще преобразува всякакъв текст за принтиране в 3D печат. В зависимост от съдържанието в текс...

Най-вероятно първото нещо, което правите, когато искате да стартирате някоя песен или албум на вашия iPhone, iPAD или Android устройство, е да отворите приложението Music или Play Music. Има обаче много по-лесен и бърз начин да се насладите на любимата си песен и той чрез Google search или Spotlight. Отворете Google или Spotlight search, след което започнете да въвеждате името на песен, албум, изпълнител или видео и резултата ще се появи точно под полето за търсене. Докоснете името и песента, албума или видеото ще се стартира.

Останалите съвети за бърза работа с мобилни устройства прочетете тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии