Google с нова търсачка

7503
Google с нова търсачка

Търсачката Google смени своя дизайн. Необходимостта според разработчиците се появила поради стремежа на Google да се адаптира към всякакви устройства.

В официалния блог на Google се отбелязва, че новото лого е създадено за работа на няколко устройства. Дизайнът също е адаптиран под различни начини за въвеждане на информация – печат, натискане и гласови команди.

Google ще се бори с дупките по пътищата

Компанията Google е патентовала система, която ще нанася на картите неравностите и дупките по пътищата. Новата система използва GPS и ...

Нови елементи, като например разноцветен микрофон, подсказват как да се взаимодейства с Google в различни ситуации – дали искате да се възползвате от гласово въвеждане, да принтирате или да натиснете иконка, поясняват в Google. Обновеното лого ще замени и традиционната синя иконка в мобилните приложения.

Коментирайки новината на Google, потребителите като цяло се отнесли благосклонно към новия дизайн. Макар че най-консервативните юзъри все пак упрекнали компанията в детинщина и "примитивизъм", тъй като логото започнало да прилича на детска рисунка.

Редизайнът последва структурните изменения в компанията. Малко по-рано корпорацията обяви смяна на името си. Главната, компания, където влизат Google и още редица структури, ще се нарича Alphabet Inc.

 

Мълнии унищожиха част от данните на Google

В центъра за обработка на данни на Google, намиращ се в Белгия, четири пъти удряли мълнии, което довело до частична загуба на данни. Ня...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии