CooliceHost обяви по-високи параметри за VPS услугите си

39889
CooliceHost обяви по-високи параметри за VPS услугите си

Добра новина за всички потребители на хостинг услуги – CooliceHost.com обявиха по-високи параметри на VPS услугите си. От хостинг провайдъра разясниха още, че тази стъпка е част от дългосрочната им стратегия за развитие на професионалните услуги както в България, така и на световния пазар.

Ако в момента си задавате въпроса „Защо ми е изобщо хостинг доставчик и кое е интересното в тази новина?“, значи тепърва прохождате в онлайн бизнеса. Накратко, хостингът дава възможност да пренесете офлайн бизнеса си (дейността на един магазин например) във виртуалното пространство. Добрият доставчик трябва да може да ви предложи достатъчно сървърно пространство, отлична поддръжка и пакетни услуги, които да дадат стабилен старт на уеб сайта на вашата фирма или интернет магазин.

Apple обяви най-голямата в историята на компанията печалба

Apple обяви резултатите си за първото данъчно тримесечие и, както се очакваше, те са впечатляващи, пише The Verge. Печалбата от 18 мили...

CooliceHost изглежда отговаря напълно на тези условия, имайки предвид бързото темпо, с което се налага не само на родния пазар, а и на международния. Проектът е по идея на един от администраторите на най-известния форум за онлайн бизнес у нас – Predpriemach.com и явно комбинация от професионализъм, качествена поддръжка, конкурентни параметри и, не на последно място, приемлива цена е забелязвана и оценена от потребителите на хостинг услуги. Екипът, който стои зад CooliceHost, допълнително вдъхва доверие, че компанията е надежден партньор, тъй като в него присъстват единствено специалисти с богат опит и уебмастъри, разбиращи нуждите на съвременния бизнес, който иска да се наложи и онлайн. „Освен че техническата ни поддръжка е денонощна, не е за пренебрегване и фирмената политиката за поведение, изключително ориентирано към потребителите, което ни прави гъвкави и винаги готови да съдействаме за всичко, свързано с предоставяните от нас услуги.“, категорично заявяват от хостинг провайдъра. „Това ни прави доставчик на изключително висококачествена услуга на достъпна цена“.

Какво всъщност предлага CooliceHost? Зад краткото наименование „предоставяне на хостинг услуга“, всъщност стоят: скоростен Nginx хостинг; SSD и HDD пространство; Високо ниво на DDoS защита, която противодейства на злонамерени атаки срещу сървъра, на който е локализиран сайтът; aнтивирусна защита и защитна стена; cPanel, предоставящ възможност за индивидуално контролиране на база данни, следене на разходи и други при сървъри, на които са локализирани няколко сайта; LiteSpeed, ускоряващ зареждането на сайта около 10 пъти; възможност за избор от 6 геолокации – разположени в Холандия, Великобритания, Германия, Франция, Италия и Испания; поддръжка – 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата; гъвкавост – според големината на конкретния бизнес са създадени различни планове, покриващи нуждите на всеки един клиент.

„В последните месеци се забелязва изключително голям ръст при използването на виртуални частни сървъри за бизнес и лични нужди. Това е и причината да предложим 2 алтернативи на нашите потребители – VPS и SSD VPS. С внедряването на все по-нови и иновативни технологии имаме възможност постоянно да повишаваме параметрите и, съответно, качеството на услугите, без това да се отразява на крайната им цена“, коментираха от екипа на CooliceHost и допълниха: „И като говорим за високи прараметри имаме предвид огромните като размер 8 и 16 GB RAM на по изгодна цена от известните светони провайдъри“.

3Dea пред Actualno.com: 3D принтирането може да промени българската икономика

Ако не се интерсувате от технологията на 3D принтирането, време ви е да започнете да го правите. Защото съвсем скоро, до няколко годин...

Атрактивната ценова политика на CooliceHost при поръчка или удължаване на услугата VPS действително не е за пренебрегване, както и допълнителните софтуерни „помощници“, позволяващи на всеки сайт да се движи по-бързо и безпроблемно. „Винаги сме насреща да консултираме клиентите си, за да намерят най-точното и адекватно решение за техния бизнес“, потвърдиха от техническия екип на компанията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии