Мтел с отличие от Българската асоциация на рекламодателите

23825
   Мтел с отличие от Българската асоциация на рекламодателите

Мтел получи награда за кампанията „Ти водиш“ от Българската асоциация на рекламодателите (БАР). Кампанията беше отличена в категория „Корпоративен ребрандинг“, като наградата беше връчена по време на церемонията BAAwards‘ 2015 снощи.

„Ти водиш“ е имиджовата кампания, която миналата година представи новото мото на Мтел. Чрез „Ти водиш“ Мтел направи заявка за нов имидж, като даде обещанието за общуване с клиентите по нови правила. Компанията се ангажира да продължи да бъде предпочитаният от клиентите телеком, който им предоставя най-добрите технологии, но те да имат свободата да избират кога и как да ги ползват. Само за два месеца чрез кампанията Мтел успя да наложи новото си корпоративно мото – „Ти водиш“, и започна да преобръща негативните нагласи към марката, натрупани през годините.

Клиенти ще се срещнат с ръководството на Мтел

Мтел е първият телеком у нас, чието ръководство ще се срещне очи в очи с клиенти, за да обсъди с тях продуктите и услугите, които предл...

„Ти водиш“ е реализирана за Мтел от агенциите „The Smarts“ и „Карат“.

БАР награждава специалисти в областта на маркетинговите комуникации и рекламата за втора поредна година. Наградите на асоциацията целят да представят иновациите в един от най-динамичните сектори – този на маркетинга и комуникациите, като отличат постиженията на най-добрите специалисти и екипи.

Миналия месец кампанията беше отличена и на фестивала за ефективност на рекламата „EFFIE България 2015“. Там Мтел получи Сребърна награда в една от най-оспорваните категории - „Корпоративни комуникации“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии